Ons verhaal

Smaak Enzo is van origine een koffie- en theespeciaalzaak met groothandel mogelijkheden, opgericht in 2007 in “chocoladeplaats” Heerhugowaard net onder de rook van kaasstad Alkmaar.
Met een neusje voor kwaliteit combineert Smaak Enzo mooie en lekkere producten, originaliteit, creativiteit en oer Hollandse werklust tot verrassende cadeaus en geschenken.
De creaties van Smaak Enzo zijn volledig met de hand gemaakt en desgewenst precies volgens uw wensen samengesteld. Van één tot een paar duizend stuks alles is mogelijk en alles wordt met evenveel liefde en plezier gemaakt. Smaak Enzo streeft naar een verantwoorde bedrijfsvoering door leveranciers te selecteren die dezelfde normen en waarden (people, planet, profit) hanteren. 
Het creatieve team bestaat inmiddels uit een grote groep medewerkers die veelal voor lange tijd aan Smaak Enzo verbonden zijn. Met elkaar zijn we tot de volgende kernwaarden gekomen:
-Efficiënt
-Enthousiasme
-Kwaliteit
-Origineel
-Nauwkeurig
-Verbeteren
Het zijn deze kernwaarden die ervoor zorgen dat Smaak Enzo waarborgt wat we hebben maar zeker ook ontwikkelen wat we willen bereiken. En dat alles voor het motto:
“Vandaag is een mooie dag om iemand een glimlach te bezorgen”.
Wij staan ook graag voor u klaar!