Kerstpakket Súdwest-Fryslân

Op deze pagina vind je een selectie van de lekkerste producten in de mooiste verpakkingen! Ben je op zoek naar een mooi relatiegeschenk of een heerlijk Kerstpakket voor je personeel? Dan hopen wij dat er een passend geschenk voor je tussen staat. Wij hebben een mooie selectie gemaakt van koffie/thee, chocolade tot hartige producten, biertjes en wijn in verschillende prijsklassen. Wij hanteren een minimale afname per geschenk omdat de Kerst producten apart ingekocht worden. Op zoek naar minder pakketten? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kerstpakket Súdwest-Fryslân: dit zijn onze bestsellers

Bezorg jouw
collega's of relaties
een heerlijke Kerst met Smaak Enzo.

Maatwerk

Al onze geschenken worden in eigen beheer samengesteld en verpakt door ons creatieve team. Op deze website vind je vele verschillende geschenken en pakketten die met zorg zijn samengesteld. Wens je toch liever een geschenk geheel naar eigen wens samengesteld te hebben? Informeer dan gerust naar de mogelijkheden, we denken graag met je mee!

Kerstpakket: Koffie, Thee, zoet én hartig

De feestdagen staan alweer snel voor de deur en dat is de mogelijkheid om jouw personeel of zakelijke relaties te laten weten hoe fijn je de samenwerking vindt. Je bent daarom ook niet op zoek naar standaard kerstpakketten met koffie, thee of andere zoetigheid, je wilt iets bijzonders geven. Je wilt een kerstpakket dat zorgvuldig uitgezocht is en de beste kwaliteit producten heeft. Dan ben je bij Smaak Enzo aan het juiste adres. Wij stellen onze kerstpakketten zorgvuldig samen met hoge kwaliteit thee, koffie, zoetigheid, bonbons, wijn, bier en/of hartigheid. Kortom: Wij bieden voor ieder zijn smaak een pakket op maat.

Onze bestsellers

Alle kerstpakketten zijn zorgvoldig geselecteerd. Door de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan, weten we exact welke producten een hit zijn. Ben je niet op zoek naar kerstpakketten? Bekijk ook ons assortiment koffiebonen, theepakketten, koffiepakketten of Bonbons.

Zelf een kerstpakket samenstellen met koffie, thee en ander lekkers?

Ben je op zoek naar een partij waarbij je zelf een pakket met koffie, thee en ander lekkers kunt samenstellen? Wij verzorgen graag kerstpakketten op maat. Neem contact op met het team voor meer informatie.