500 gram ambachtelijke bonbons

Ambachtelijke UTZ bonbons van chocolaterie Albèrt verpakt in bonbondoosje met strik. Leuk als relatiegeschenk, bedankje of promotie artikel. Ambachtelijke UTZ bonbons van chocolaterie Albèrt verpakt in bonbondoosje met strik. Leuk als relatiegeschenk, bedankje of promotie artikel. Ambachtelijke UTZ bonbons van chocolaterie Albèrt verpakt in bonbondoosje met strik. Leuk als relatiegeschenk, bedankje of promotie artikel. Ambachtelijke UTZ bonbons van chocolaterie Albèrt verpakt in bonbondoosje met strik. Leuk als relatiegeschenk, bedankje of promotie artikel.
Ambachtelijke UTZ bonbons van chocolaterie Albèrt verpakt in bonbondoosje met strik. Leuk als relatiegeschenk, bedankje of promotie artikel.Smaak Enzo cadeau pakketten

500 gram ambachtelijke bonbons

Ca. 500 gram ambachtelijk bonbons van chocolaterie Albèrt waar in 1982 werd begonnen met het verwezenlijken van een ambitieus plan:

Een bonbon produceren die qua vormgeving en smaak duidelijk verschilt met de producten van collega chocolatiers. Door de creatieve inbreng van de vakmensen van Chocolaterie Albèrt zijn eigen modellen ontworpen met originele smaakcombinaties.

Tijdens het productieproces wordt nauwlettend toegezien of het product aan de hoge eisen voldoet. Eisen voor wat betreft smaak, vorm, stevigheid en glans, om maar enkele voorbeelden te noemen. Door de constante controle op het eindproduct kunt u er zeker van zijn dat een bonbon van Chocolaterie Albèrt altijd een delicatesse is. Vanaf 1 januari 2011 worden alle producten maatschappelijk verantwoord bereid, doordat er uitsluitend gebruik gemaakt wordt van UTZ gecertificeerde producten.

Overtuig u zelf van de excellente kwaliteit en proef de verfijnde smaak van de bonbons zoals deze sinds 1982 gestalte hebben gekregen. Dan zult ook u zeggen:
Chocolaterie Albèrt, bonbons exclusives.

500 gram zijn 22 bonbons.

Kies tijdens uw bestelling voor de kleur van het doosje, mogelijkheden: goud, zilver of zwart. Indien u geen specifieke kleur aangeeft kiezen wij een kleur.
 

€ 16,40 (incl. BTW)

1. Kies aantal:* (minimale order: 10 stuks)

2. Kies een kleur doosje:*

3. Kies een lint:*

4. Kies een sticker:*

5. Kies een kaartje (meerprijs: € 0,95)

* = keuze verplicht
Bijlages bij 500 gram ambachtelijke bonbons: