Enjoy coffee and tea

Leuk koffie en thee pakket in een rieten decoratie kop en schotel. Erg origineel en altijd een goede keuze, succes gegarandeerd! Leuk koffie en thee pakket in een rieten decoratie kop en schotel. Erg origineel en altijd een goede keuze, succes gegarandeerd! Leuk koffie en thee pakket in een rieten decoratie kop en schotel. Erg origineel en altijd een goede keuze, succes gegarandeerd!
Leuk koffie en thee pakket in een rieten decoratie kop en schotel. Erg origineel en altijd een goede keuze, succes gegarandeerd!Smaak Enzo cadeau pakketten

Enjoy coffee and tea

Met dit leuke rieten kop en schotel voor in de tuin of op tafel denken de ontvangers altijd terug aan de gezellige koffie- en thee momenten die u geschonken heeft. Dit koffie- en theepakket bevat alles voor een ontspannen drinkmoment, uiteraard verse koffie en theeën maar ook iets lekkers als chocolade en koekjes. Om de koffie nog specialer te maken hebben we een heeerlijke siroop toegevoegd.

Uw geschenk bevat:
Rieten kop en schotel
Leuk pyramidedoosje met theezakje
Italiaanse Amarettini koekjes
65 gram losse seizoensthee
Zakje chocolade koffieboontjes
Rolletje theefilters voor de losse thee
Chocolade bol
100 gram verse kwaliteit seizoenskoffie (snelfiltermaling)
2x Smart Tea
Flesje Amaretto koffie siroop (0% alcohol)

Maak bij uw bestelling het pakket persoonlijk door een sticker naar keuze (hartelijk gefeliciteerd, zomaar, bedankt enz.) gratis toe te voegen, tevens passen wij de verpakking en de kleurstelling van de strik op de ontvanger aan. Een persoonlijk geschreven kaartje? Geen probleem, u typt de tekst en wij schrijven het netjes op uw gekozen kaartje.

Wij maken het in orde; Succes gegarandeerd!

€ 20,39 (incl. BTW)

1. Kies aantal:*

2. Kies een lint:*

3. Kies een sticker:*

4. Kies een kaartje (meerprijs: € 0,95)

* = keuze verplicht
Bijlages bij Enjoy coffee and tea: