Enjoy tea

Een opblaaskussen met heerlijke thee en andere lekkernijen, dat is het Enjoy tea cadeaupakket. Leuk realtiegeschenk bij tal van gelegenheden. Een opblaaskussen met heerlijke thee en andere lekkernijen, dat is het Enjoy tea cadeaupakket. Leuk realtiegeschenk bij tal van gelegenheden.
Een opblaaskussen met heerlijke thee en andere lekkernijen, dat is het Enjoy tea cadeaupakket. Leuk realtiegeschenk bij tal van gelegenheden.Smaak Enzo cadeau pakketten

Enjoy tea

Stelt u zich eens voor: heerlijk uw hoofd laten rusten op een kussen terwijl je geniet van een heerlijk kopje thee met iets lekkers. Met het enjoy tea pakket is dit binnen handbereik. Verdiend iemand wel wat rust en ontspanning? Dit is uw geschenk! Dit theepakket bevat alles voor een heerlijk theemoment, uiteraard heerlijke theeën maar ook lekkers als bijvoorbeeld een koekje en boterzachte fudge.

Uw geschenk bevat:
Opblaasbaar relaxkussen
Pakje Twinings Tea 5 st.
Honingrietje
Kandijstick
2x Revolution Tea
2x 50 gram losse kwaliteitsthee
Rolletje theefilters voor losse thee
2x Mr. Jones tea
Pakje fijne kletskoppen
Zakje boterzachte fudge

Maak bij uw bestelling het pakket persoonlijk door een sticker naar keuze (hartelijk gefeliciteerd, zomaar, bedankt enz.) gratis toe te voegen, tevens passen wij de verpakking en de kleurstelling van de strik op de ontvanger aan. Een persoonlijk geschreven kaartje? Geen probleem, u typt de tekst en wij schrijven het netjes op uw gekozen kaartje.

Wij maken het in orde; Succes gegarandeerd!

€ 15,37 (incl. BTW)

1. Kies aantal:* (minimale order: 2 stuks)

2. Kies een lint:*

3. Kies een kaartje (meerprijs: € 0,95)

Momenteel niet leverbaar.

* = keuze verplicht
Bijlages bij Enjoy tea: