Profi cappuccinatore

Jura profi cappuccinatore: voor alle melkspecialiteiten van de latte macchiato tot cappuccino en van de koffie verkeerd tot warme chocolademelk.Smaak Enzo cadeau pakketten

Profi cappuccinatore

Cappuccino, Latte Macchiato – met de Profi Cappuccinatore kan het niet makkelijker. De melk wordt vanzelf opgezogen verwarmd en opgeschuimd. Het multifunctionele pijpje is speciaal ontwikkeld voor de bereiding van koffiespecialiteiten met melk en melkschuim. Dankzij dit pijpje is de bereiding van overheerlijke latte macchiato, cappuccino of hete melk en melkschuim voor cacao een kinderspel.

In het eerste bereik schuimt het meerkamersysteem de melk in top barista kwaliteit op. De revolutionaire technologie voor fijn schuim zorgt voor melkschuim met fijne poriën met een lang aanhoudende consistentie, en maakt het genot tot een ongekend feest voor gehemelte én tong.
In het tweede bereik wordt de melk aangezogen en verwarmd.

In combinatie met de sublieme koffieresultaten gaan hierdoor deuren naar volkomen nieuwe dimensies van genot open. Een verschil dat niet alleen zichtbaar, maar tevens proefbaar is.

Qua uiterlijk bekoort het professionele pijpje voor fijn schuim met het elegante en heldere design van JURA, en is geschikt voor alle volautomaten met het Connector System.

€ 69,00 (incl. BTW)

1. Kies aantal:*

* = keuze verplicht
Bijlages bij Profi cappuccinatore: