Jura reinigingstabletten 25 stuks

Jura reinigingstabletten 25 stuks. SmaakEnzo.nl levert uitsluitend officiële onderhoudsproducten voor uw Jura koffiesysteem. Gratis levering en telefonische assistentie mogelijk.Smaak Enzo cadeau pakketten

Jura reinigingstabletten 25 stuks

Bijna 20% voordeliger in vergelijking tot de klein verpakking (6 stuks)

Effectieve reiniging, duurzame bescherming
Om de koffiekwaliteit permanent op het hoogste niveau te houden, zijn het onderhoud van de volautomaat en de hygiëne in de omgang met melk, koffie en water van cruciaal belang.

Iedere volautomaat van JURA beschikt over een onderhoudsvrije zetgroep die zichzelf met één druk op de knop reinigt. Ons laboratoriumteam heeft de alom beproefde reinigingstablet verder ontwikkeld.

Het resultaat van dit intensieve onderzoek is een aanzienlijke verhoging van de reinigende en beschermende werking. Dankzij de nieuwe 2 in 1 reinigingstablet wordt het apparaat niet alleen gereinigd, maar tegelijkertijd verzegeld. Hierdoor biedt de reinigingstablet een duurzame bescherming tegen afzettingen van koffievet.

Jura reinigingstabletten zijn speciaal op het geïntegreerde reinigingsprogramma afgestemd. Dit beschermt uw machine, verlengt de levensduur en zorgt voor een constant hoge koffiekwaliteit.

•Voor het automatisch reinigen van uw Jura hoeft u alleen een tablet in te werpen en de automaat doet de rest.
•Alle Jura modellen zijn voorzien van deze zeer onderhoudsvriendelijke programmatuur.

€ 33,25 (incl. BTW)

1. Kies aantal:*

* = keuze verplicht
Bijlages bij Jura reinigingstabletten 25 stuks: