Jura Impressa C60

Jura Impressa C60 Black. Smaak Enzo.nl is een erkende Jura verkoopdealer. Gratis aflevering, installatie en uitleg van uw nieuwe Jura koffiesysteem. Uitleg voorkomt 80% van de gebruikersproblemen. Wel zo makkelijk, altijd goed! Jura Impressa C60 Black. Smaak Enzo.nl is een erkende Jura verkoopdealer. Gratis aflevering, installatie en uitleg van uw nieuwe Jura koffiesysteem. Uitleg voorkomt 80% van de gebruikersproblemen. Wel zo makkelijk, altijd goed! Jura Impressa C60 Black. Smaak Enzo.nl is een erkende Jura verkoopdealer. Gratis aflevering, installatie en uitleg van uw nieuwe Jura koffiesysteem. Uitleg voorkomt 80% van de gebruikersproblemen. Wel zo makkelijk, altijd goed! Jura Impressa C60 Black. Smaak Enzo.nl is een erkende Jura verkoopdealer. Gratis aflevering, installatie en uitleg van uw nieuwe Jura koffiesysteem. Uitleg voorkomt 80% van de gebruikersproblemen. Wel zo makkelijk, altijd goed!
Jura Impressa C60 Black. Smaak Enzo.nl is een erkende Jura verkoopdealer. Gratis aflevering, installatie en uitleg van uw nieuwe Jura koffiesysteem. Uitleg voorkomt 80% van de gebruikersproblemen. Wel zo makkelijk, altijd goed!Smaak Enzo cadeau pakketten

Jura Impressa C60

Eenvoudig en elegant

Draaien, indrukken, genieten – zo eenvoudig is de eerste kennismaking met de wereld van de IMPRESSA. De eenknops-bedieningsfilosofie met de Rotary Switch en het tekstdisplay met elf beschikbare talen maakt de weg vrij voor een altijd perfect koffieresultaat. De krachtige conische molen maalt de koffiebonen steeds vers.

Dankzij de sobere en compacte vormgeving en de elegante afwisseling van mat en glanzend zwart harmonieert de IMPRESSA C60 souverein en subtiel met iedere omgeving.

    Eenknops-bedieningsfilosofie en tekstdisplay voor een eenvoudige bediening
    In hoogte verstelbare koffie-uitloop (65-111 mm)
    Uitloop voor microschuim bereidt melkschuim voor trendspecialiteiten
    Compacte elegantie door hoogwaardige materialen en compromisloze verwerkingskwaliteit

Een heldere en indrukwekkende vormtaal, compacte afmetingen, hoogwaardige materialen en een compromisloze verwerkingskwaliteit kenmerken de IMPRESSA C60. Het apparaat kan overal eenvoudig worden geplaatst en bekoort met de elegantie combinatie van matte en glanzende oppervlakken in sober zwart.

€ 699,00 (incl. BTW)

1. Kies aantal:*

Momenteel niet leverbaar.

* = keuze verplicht