Geschenkdoos Koffie & Thee

Een luxe geschenkdoos gevuld met lekkere producten voor de echte koffie en thee liefhebber. Een genot om te krijgen! Een luxe geschenkdoos gevuld met lekkere producten voor de echte koffie en thee liefhebber. Een genot om te krijgen! Een luxe geschenkdoos gevuld met lekkere producten voor de echte koffie en thee liefhebber. Een genot om te krijgen! Een luxe geschenkdoos gevuld met lekkere producten voor de echte koffie en thee liefhebber. Een genot om te krijgen! Een luxe geschenkdoos gevuld met lekkere producten voor de echte koffie en thee liefhebber. Een genot om te krijgen!
Een luxe geschenkdoos gevuld met lekkere producten voor de echte koffie en thee liefhebber. Een genot om te krijgen!Smaak Enzo cadeau pakketten

Geschenkdoos Koffie & Thee

Een prachtig geschenk voor de echte koffie- en thee genieter en voor de liefhebbers van lekkernijen.Een mooi cadeaupakket waarmee u iedereen weet te verrassen. Smaakvolle producten in een luxe geschenkdoos met mooie strik verpakt.

Uw geschenk bevat:
Zwarte geschenkdoos
100 gr. heerlijke Guatemala Antique(snelfilter)
Zakje losse thee
Amarettini koekjes
Flesje heerlijke Amaretto likeur
150 gr. zalige kwaliteitsbonbons
Chocospoon om zelf heerlijke chocolademelk te maken
2 lekkere chocobollen
2 verpakkingen Smart Tea
Ambachtelijke hazelnootreep
Theezeefje (in combinatie met de losse thee)
 

Maak bij uw bestelling het geschenk persoonlijk door een sticker naar keuze gratis toe te voegen, tevens passen wij de kleurstelling van de strik op de ontvanger aan. Een persoonlijk geschreven kaartje? Geen probleem, u typt de tekst en wij schrijven het netjes op uw gekozen kaartje.

Indien u de snelfilter gemalen koffie als ongemalen bonen wilt ontvangen, kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces bij de opmerkingen.

Wij maken het in orde: Succes gegarandeerd!

Al onze geschenken zijn ruime tijd houdbaar; lees de bijlage voor de bewaaradviezen.

€ 27,48 (incl. BTW)

1. Kies aantal:*

2. Kies een lint:*

3. Kies een sticker:*

4. Kies een kaartje (meerprijs: € 0,95)

* = keuze verplicht
Bijlages bij Geschenkdoos Koffie & Thee: