Kistje vol lekkernijen

Droom weg met dit heerlijke snoepcadeaupakket: Kistje vol lekkernijen. Een origineel en lekker cadeau voor de echte snoep liefhebber. Droom weg met dit heerlijke snoepcadeaupakket: Kistje vol lekkernijen. Een origineel en lekker cadeau voor de echte snoep liefhebber. Droom weg met dit heerlijke snoepcadeaupakket: Kistje vol lekkernijen. Een origineel en lekker cadeau voor de echte snoep liefhebber.
Droom weg met dit heerlijke snoepcadeaupakket: Kistje vol lekkernijen. Een origineel en lekker cadeau voor de echte snoep liefhebber.Smaak Enzo cadeau pakketten

Kistje vol lekkernijen

Een stoer kistje dat volledig gevuld is met lekkernijen. Met het folie eromheen en de grote strik is dit een prachtig geschenk om te geven of te krijgen! Dit pakket is werkelijk een snoepexplosie en bevat o.a. ambachtelijke UTZ gecertificeerde bonbons, fudge, pindsrotsjes en kaneelstokjes.

Uw geschenk bevat:
Stoer, multifuntioneel kistje
200 gr. pindarotsjes
Fudge
Heerlijke nougatreep
Kaneelstokjes
Chocolade-hazelnootreep
Doosje met 2 bonbons
Kandijstokje
Honingrietje
2 chocobollen
Chocospoon om zelf heerlijke chocolademelk te maken
Ouderwets lekkere Hollandse Hopjes

Maak bij uw bestelling het geschenk persoonlijk door een sticker naar keuze gratis toe te voegen, tevens passen wij de kleurstelling van de strik op de ontvanger aan. Een persoonlijk geschreven kaartje? Geen probleem, u typt de tekst en wij schrijven het netjes op uw gekozen kaartje.

Wij maken het in orde; Succes gegarandeerd!

€ 28,08 (incl. BTW)

1. Kies aantal:*

2. Kies een lint:*

3. Kies een sticker:*

4. Kies een kaartje (meerprijs: € 0,95)

* = keuze verplicht
Bijlages bij Kistje vol lekkernijen: