Luxe Theeblad

Een smaak- en stijlvol cadeaupakket voor de echte theeliefhebber. Een prachtig theepakket als relatiegeschenk voor een bijzondere gebeurtenis of gewoon zomaar! Een smaak- en stijlvol cadeaupakket voor de echte theeliefhebber. Een prachtig theepakket als relatiegeschenk voor een bijzondere gebeurtenis of gewoon zomaar! Een smaak- en stijlvol cadeaupakket voor de echte theeliefhebber. Een prachtig theepakket als relatiegeschenk voor een bijzondere gebeurtenis of gewoon zomaar!
Een smaak- en stijlvol cadeaupakket voor de echte theeliefhebber. Een prachtig theepakket als relatiegeschenk voor een bijzondere gebeurtenis of gewoon zomaar!Smaak Enzo cadeau pakketten

Luxe Theeblad

Een stijlvol blad vol met heerlijke thee producten! Smaakvolle losse thee inclusief een handig theezeefje. Lekkernijen voor bij de thee ontbreken ook niet in dit pakket. Wat dacht je van kletskoppen of een heerlijke nougatreep? Een feest om te geven en te krijgen!

Uw geschenk bevat:
Een multifuntioneel, mooi blad
Pakje kletskoppen
Heerlijke nougatreep
2 zakjes met losse thee
Pakje Mr. Jones thee
Theezeef
3 losse zakjes Mr. Jones thee
Honingrietje
Kandijsuikerstokje
2 chocobollen

Maak bij uw bestelling het geschenk persoonlijk door een sticker naar keuze gratis toe te voegen, tevens passen wij de kleurstelling van de strik op de ontvanger aan. Een persoonlijk geschreven kaartje? Geen probleem, u typt de tekst en wij schrijven het netjes op uw gekozen kaartje.

Wij maken het in orde; Succes gegarandeerd!

Al onze geschenken zijn ruime tijd houdbaar; lees de bijlage voor de bewaaradviezen.

€ 28,56 (incl. BTW)

1. Kies aantal:*

2. Kies een lint:*

3. Kies een sticker:*

4. Kies een kaartje (meerprijs: € 0,95)

* = keuze verplicht
Bijlages bij Luxe Theeblad: