Geschenk Oud Hollands

Een prachtige geschenkdoos vol met lekkernijen, koffie en thee. Een oud Hollands lekkernijen geschenk voor elke gelegenheid een feest om te krijgen. Een prachtige geschenkdoos vol met lekkernijen, koffie en thee. Een oud Hollands lekkernijen geschenk voor elke gelegenheid een feest om te krijgen. Een prachtige geschenkdoos vol met lekkernijen, koffie en thee. Een oud Hollands lekkernijen geschenk voor elke gelegenheid een feest om te krijgen. Een prachtige geschenkdoos vol met lekkernijen, koffie en thee. Een oud Hollands lekkernijen geschenk voor elke gelegenheid een feest om te krijgen.
Een prachtige geschenkdoos vol met lekkernijen, koffie en thee. Een oud Hollands lekkernijen geschenk voor elke gelegenheid een feest om te krijgen.Smaak Enzo cadeau pakketten

Geschenk Oud Hollands

Deze mooie geschenkdoos met venster en bijpassende strik is volledig gevuld met lekkernijen. Een geweldig pakket voor de echte liefhebber van snoep, koffie en thee. Een feest om te geven en te krijgen!

Uw geschenk bevat:
Een geschenkdoos van kraftkarton met venster
Stroopwafels
Oud Hollandse Koffie
Zoethout (2 stuks)
Boterbabbelaars
Potje met zwart/wit zout
Chocobol
Ambachtelijke Kaneelstok
Chocospoon om zelf heerlijke chocolademelk te maken
Losse thee
Thee ei
Chocoladetabletjes met molen erop (2 stuks)
Chocoladereep Aap/ Noot/ Mies
 

Maak bij uw bestelling het geschenk persoonlijk door een sticker naar keuze gratis toe te voegen, tevens passen wij de kleurstelling van de strik op de ontvanger aan. Een persoonlijk geschreven kaartje? Geen probleem, u typt de tekst en wij schrijven het netjes op uw gekozen kaartje.

Wij maken het in orde; Succes gegarandeerd!

Al onze geschenken zijn ruime tijd houdbaar; lees de bijlage voor de bewaaradviezen.

€ 25,50 (incl. BTW)

1. Kies aantal:*

2. Kies een lint:*

3. Kies een sticker:*

4. Kies een kaartje (meerprijs: € 0,95)

* = keuze verplicht
Bijlages bij Geschenk Oud Hollands: