Oud Hollands Momentje

Een mandje met zalige lekkernijnen uit grootmoeders tijd. Een perfect relatiegeschenk, kadootje voor elke gelegenheid. Een mandje met zalige lekkernijnen uit grootmoeders tijd. Een perfect relatiegeschenk, kadootje voor elke gelegenheid. Een mandje met zalige lekkernijnen uit grootmoeders tijd. Een perfect relatiegeschenk, kadootje voor elke gelegenheid. Een mandje met zalige lekkernijnen uit grootmoeders tijd. Een perfect relatiegeschenk, kadootje voor elke gelegenheid.
Een mandje met zalige lekkernijnen uit grootmoeders tijd. Een perfect relatiegeschenk, kadootje voor elke gelegenheid.Smaak Enzo cadeau pakketten

Oud Hollands Momentje

Ook zo gek op snoepjes van vroeger? Dan is dit mooie mandje gevuld met lekkernijen een schot in de roos. Een feest om te geven en te krijgen!

Uw geschenk bevat:
Een multifunctioneel mandje
Stroopwafels
Duimdrop
Een potje zwart/wit poeder
2 zoethout stokjes
Stroopsoldaatjes
2 stukjes fudge
2 x chocoladetabletjes met molen erop
 

Maak bij uw bestelling het geschenk persoonlijk door een sticker naar keuze gratis toe te voegen, tevens passen wij de kleurstelling van de strik op de ontvanger aan. Een persoonlijk geschreven kaartje? Geen probleem, u typt de tekst en wij schrijven het netjes op uw gekozen kaartje.

Wij maken het in orde; Succes gegarandeerd met dit fijne mandje vol lekkernijen!

€ 12,20 (incl. BTW)

1. Kies aantal:* (minimale order: 5 stuks)

2. Kies een lint:*

3. Kies een sticker:*

4. Kies een kaartje (meerprijs: € 0,95)

* = keuze verplicht
Bijlages bij Oud Hollands Momentje: