Hartig Geschenk

Een prachtig cadeaupakket met hartige lekkernijen en goede wijnen voor alle (feest) gelegenheden. Een prachtig cadeaupakket met hartige lekkernijen en goede wijnen voor alle (feest) gelegenheden. Een prachtig cadeaupakket met hartige lekkernijen en goede wijnen voor alle (feest) gelegenheden. Een prachtig cadeaupakket met hartige lekkernijen en goede wijnen voor alle (feest) gelegenheden. Een prachtig cadeaupakket met hartige lekkernijen en goede wijnen voor alle (feest) gelegenheden. Een prachtig cadeaupakket met hartige lekkernijen en goede wijnen voor alle (feest) gelegenheden. Een prachtig cadeaupakket met hartige lekkernijen en goede wijnen voor alle (feest) gelegenheden. Een prachtig cadeaupakket met hartige lekkernijen en goede wijnen voor alle (feest) gelegenheden. Een prachtig cadeaupakket met hartige lekkernijen en goede wijnen voor alle (feest) gelegenheden. Een prachtig cadeaupakket met hartige lekkernijen en goede wijnen voor alle (feest) gelegenheden. Een prachtig cadeaupakket met hartige lekkernijen en goede wijnen voor alle (feest) gelegenheden. Een prachtig cadeaupakket met hartige lekkernijen en goede wijnen voor alle (feest) gelegenheden.
Een prachtig cadeaupakket met hartige lekkernijen en goede wijnen voor alle (feest) gelegenheden.Smaak Enzo cadeau pakketten

Hartig Geschenk

Deze mooie rieten mand is gevuld met hartige lekkernijen en een heerlijke fles rode wijn met tekstopdruk voor speciale gelegenheden. Een prachtig pakket voor de echte levensgenieter. Na het opeten van al het lekkers is de mand voor vele doeleinden opnieuw te gebruiken.

Let op, mand is niet meer leverbaar en wordt vervangen door grijze kunstof schaal.

Uw geschenk bevat:
Grote, multifunctionele rieten mand
Italian snack Panealba
Koker gevuld met pinda-rozijnenmix
Tapenade paprika/ olijf
Pesto alla genovese
Pomodorri secchi
3 mooie serveerschaaltjes
Fles rode wijn (Vin Rouge Macédoine, Royal Réserve 2013, 75 cl.) met unieke tekstopdruk (meerdere varianten)
Striatie olijf
Heerlijke kaaskoekjes
Klein flesje witte wijn
Handige antidruppel schenker
Hartige chocoladereep rozemarijn
 

Maak bij uw bestelling het geschenk persoonlijk door een sticker naar keuze gratis toe te voegen, tevens passen wij de verpakking en de kleurstelling van de strik op de ontvanger aan. Een persoonlijk geschreven kaartje? Geen probleem, u typt de tekst en wij schrijven het netjes op uw gekozen kaartje.

Tijdens het bestelproces kunt u bij de opmerkingen aangeven welke fles wijn u in het pakket wilt hebben. U kunt kiezen uit de volgende opties:
- Bedankt
- Gefeliciteerd
- Levenjarenmeter
- Vut
- Sterkte/ Veel succes
- Sarah
- Abraham

Wij maken het in orde; Succes gegarandeerd!

Al onze geschenken zijn ruime tijd houdbaar; lees de bijlage voor de bewaaradviezen.

€ 46,88 (incl. BTW)

1. Kies aantal:*

2. Kies een lint:*

3. Kies een sticker:*

4. Kies een kaartje (meerprijs: € 0,95)

* = keuze verplicht
Bijlages bij Hartig Geschenk: