Koffie & Thee Moment

Smakelijk koffie en thee cadeaupakket voor de echte koffie- en theegenieter. Heerlijke lekkernijen, mooie, krachtige koffie en smaakvolle thee. Smakelijk koffie en thee cadeaupakket voor de echte koffie- en theegenieter. Heerlijke lekkernijen, mooie, krachtige koffie en smaakvolle thee. Smakelijk koffie en thee cadeaupakket voor de echte koffie- en theegenieter. Heerlijke lekkernijen, mooie, krachtige koffie en smaakvolle thee. Smakelijk koffie en thee cadeaupakket voor de echte koffie- en theegenieter. Heerlijke lekkernijen, mooie, krachtige koffie en smaakvolle thee.
Smakelijk koffie en thee cadeaupakket voor de echte koffie- en theegenieter. Heerlijke lekkernijen, mooie, krachtige koffie en smaakvolle thee.Smaak Enzo cadeau pakketten

Koffie & Thee Moment

Een prachtig geschenk voor de echte koffie- en thee genieter en voor de liefhebbers van lekkernijen.Een prachtig cadeaupakket waarmee u iedereen weet te verrassen. Smaakvolle producten in een mooie ronde mand verpakt.

Let op, mand is niet meer leverbaar en wordt vervangen door grijze kunstof schaal.

Uw geschenk bevat:
Grote, multifunctionele rieten mand
2 zakjes losse thee
100 gr. Guatamala Antique (snelfilter)
100 gr. Mocca-Java-Arabica (snelfilter)
Cantuccini koekjes
Grote nougat reep
Cappucino strooier met verschillende smaken
Jacob Hooy sterrenmix
Losse theefilters
Hazelnoot chocoladereep
Amaretto siroop
Café Royal Likeur
Hollandse Hopjes
Mokkaboontjes
4 zakjes Mr. Jones thee
Kaneelstokjes
Kandijstokjes (2 stuks)
250 gram ambachtelijke bonbons in een doosje
3 chocobollen

Maak bij uw bestelling het geschenk persoonlijk door een sticker naar keuze gratis toe te voegen, tevens passen wij de verpakking en de kleurstelling van de strik op de ontvanger aan. Een persoonlijk geschreven kaartje? Geen probleem, u typt de tekst en wij schrijven het netjes op uw gekozen kaartje.

Indien u de snelfilter gemalen koffie als ongemalen bonen wilt ontvangen, kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces bij de opmerkingen.

Wij maken het in orde: Succes gegarandeerd!

Al onze geschenken zijn ruime tijd houdbaar; lees de bijlage voor de bewaaradviezen.

€ 57,96 (incl. BTW)

1. Kies aantal:*

2. Kies een lint:*

3. Kies een sticker:*

4. Kies een kaartje (meerprijs: € 0,95)

* = keuze verplicht
Bijlages bij Koffie & Thee Moment: