Koffie giftbox met o.a. Sheridan likeur

Smakelijk relatiegeschenk met Sheridan koffielikeur. Leuk als bedankje of voor waardering. Giftbox chocolade en bonbons. Smakelijk relatiegeschenk met Sheridan koffielikeur. Leuk als bedankje of voor waardering. Giftbox chocolade en bonbons. Smakelijk relatiegeschenk met Sheridan koffielikeur. Leuk als bedankje of voor waardering. Giftbox chocolade en bonbons. Smakelijk relatiegeschenk met Sheridan koffielikeur. Leuk als bedankje of voor waardering. Giftbox chocolade en bonbons.
Smakelijk relatiegeschenk met Sheridan koffielikeur. Leuk als bedankje of voor waardering. Giftbox chocolade en bonbons.Smaak Enzo cadeau pakketten

Koffie giftbox met o.a. Sheridan likeur

 Al jaren een groot succes als relatiegeschenk . Het geschenk is origineel, makkelijk te vervoeren en wordt altijd zeer goed gewaardeerd. Wijzigingen in de samenstelling is natuurlijk geen enkel probleem. Even een telefoontje of berichtje en wij komen met een nieuw en passend aanbod. Om het geschenk ECHT persoonlijk te maken, kunt u gemakkelijk eigen producten door ons laten toevoegen.

Uw geschenk bevat:
Giftbox met houtprint (anders dan op foto ivm niet meer voorradig)
250 gram ambachtelijk Albèrt bonbons (100% UTZ)
0,5 ltr. Sheridan likeur
Grote nougat passion reep
Zak Amarettino koekjes
Mocca boontjes
Chocostick (voor de lekkerste chocolademelk)
2 chocobollen

Maak bij uw bestelling het geschenk persoonlijk door een sticker naar keuze gratis toe te voegen, tevens passen wij de verpakking en de kleurstelling van de strik op de ontvanger aan. Een persoonlijk geschreven kaartje? Geen probleem, u typt de tekst en wij schrijven het netjes op uw gekozen kaartje.

Wij maken het in orde; Succes gegarandeerd!

Al onze geschenken zijn ruime tijd houdbaar; lees de bijlage voor de bewaaradviezen.

€ 32,32 (incl. BTW)

1. Kies aantal:*

2. Kies een kleur doosje:*

3. Kies een lint:*

4. Kies een sticker:*

5. Kies een kaartje (meerprijs: € 0,95)

Momenteel niet leverbaar.

* = keuze verplicht
Bijlages bij Koffie giftbox met o.a. Sheridan likeur: