Jura Impressa Xs 95 One Touch

Jura Impressa Xs95 koffiemachine voor de zakelijke markt. Gratis aflevering, installatie en uitleg van uw nieuwe Jura koffiesysteem. Zakelijke Jura koffiesystemen = Smaak Enzo. Jura Impressa Xs95 koffiemachine voor de zakelijke markt. Gratis aflevering, installatie en uitleg van uw nieuwe Jura koffiesysteem. Zakelijke Jura koffiesystemen = Smaak Enzo.
Jura Impressa Xs95 koffiemachine voor de zakelijke markt. Gratis aflevering, installatie en uitleg van uw nieuwe Jura koffiesysteem. Zakelijke Jura koffiesystemen = Smaak Enzo.Smaak Enzo cadeau pakketten

Jura Impressa Xs 95 One Touch

Wie aan koffie denkt, denkt tegenwoordig niet alleen maar aan espresso of café crème, maar ook aan populaire specialiteiten als caffè latte (koffie verkeerd), cappuccino of latte macchiato. Al deze producten bereidt de IMPRESSA XS90 One Touch met verse melk en zelfs zonder dat u het kopje hoeft te verplaatsen.

De design bedieningselementen zijn niet alleen optische highlights maar leveren ook een grote bijdrage aan het bedieningsgemak. De IMPRESSA XS90 One Touch is zuinig op het milieu en uw portemonnee. Dankzij de Energie Spaar Modus (E.S.M.©) is de energiebehoefte zo’n 40% lager.

Ook in winkels, op kantoor of in de cateringbranche wordt steeds vaker naar koffiespecialiteiten gevraagd. Dus het feit dat de IMPRESSA XS90 One Touch twaalf verschillende producten met letterlijk een druk op de knop bereidt is welkom nieuws.
•Latte macchiato en cappuccino met één druk op de knop
•Energie Spaar Modus (E.S.M.©) (Energie Spaar Modus)
•Actieve bonenbewaking
•Geïntegreerd spoel-/, reinigings- en ontkalkingsprogramma
•Inworp voor gemalen koffie

€ 2292,95 (incl. BTW)

1. Kies aantal:*

* = keuze verplicht
Bijlages bij Jura Impressa Xs 95 One Touch: