Jura Impressa Giga 5 One Touch

Jura Impressa Giga 5 One Touch koffiemachine. Smaak Enzo is een erkende Jura verkoopdealer. Gratis aflevering, installatie en uitleg van uw nieuwe Jura koffiesysteem. Ook zakelijke Jura koffiesystemen Jura Impressa Giga 5 One Touch koffiemachine. Smaak Enzo is een erkende Jura verkoopdealer. Gratis aflevering, installatie en uitleg van uw nieuwe Jura koffiesysteem. Ook zakelijke Jura koffiesystemen Jura Impressa Giga 5 One Touch koffiemachine. Smaak Enzo is een erkende Jura verkoopdealer. Gratis aflevering, installatie en uitleg van uw nieuwe Jura koffiesysteem. Ook zakelijke Jura koffiesystemen
Jura Impressa Giga 5 One Touch koffiemachine. Smaak Enzo is een erkende Jura verkoopdealer. Gratis aflevering, installatie en uitleg van uw nieuwe Jura koffiesysteem. Ook zakelijke Jura koffiesystemenSmaak Enzo cadeau pakketten

Jura Impressa Giga 5 One Touch

GIGA 5: Perfectie, Precisie, Professionaliteit (bekijk op deze link ons YouTube filmpje over de GIGA 5)

GIGA 5 zet een nieuwe standaard in performance, vormgeving en perfectie voor volautomatische koffiemachines. Professionele technologie doet zijn intrede in de meest veeleisende huishoudens en zorgt daarmee voor een nog niet eerder vertoonde diversiteit aan koffiespecialiteiten en ultiem koffiegenot.

•Snel en fluisterstil dankzij twee professionele molens van technisch keramiek
•Gelijktijdig melk en koffie dankzij twee flowmeters, twee pompen en twee afzonderlijke verwarmingssystemen
•19 producten met één druk op de knop
•Rechtstreeks naar het doel dankzij een TFT-display en Rotary Selection
•Maximaal purisme voor een unieke, soevereine expressie.

GIGA Services

Deskundig advies
Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, zal de JURA GIGA 5 alleen verkrijgbaar zijn via een exclusief netwerk van gespecialiseerde dealers. Dankzij speciale GIGA 5 trainingen heeft de gespecialiseerde dealer uitgebreide kennis van de voordelen die deze machine biedt en kan hij uw specifieke vragen beantwoorden en deskundig advies verlenen. Smaak Enzo is een erkende Jura Giga 5 verkoopdealer.
Persoonlijkheid
Bij deze koffiemachine uit het super premium segment hoort passende service. Op uw verzoek zal Smaak Enzo de GIGA 5 daarom bij u thuis of op de zaak installeren en de machine geheel naar uw persoonlijke wensen en smaak afstellen.
Klantenservice
Wij achten het van groot belang dat u en uw JURA de juiste zorg ontvangen. Wanneer u op enig moment nadat de machine is geïnstalleerd en afgesteld ondersteuning nodig hebt, kunt u contact opnemen met de GIGA Hotline die speciaal voor dit doel is opgezet. Smaak Enzo en JURA willen u het serviceniveau bieden dat correspondeert met de unieke kwaliteit van de GIGA 5. 

De Giga 5 van Smaak Enzo niet voor niets: Perfectie, Precisie, Professionaliteit!

€ 3990,00 (incl. BTW)

1. Kies aantal:*

* = keuze verplicht
Bijlages bij Jura Impressa Giga 5 One Touch: