Coffee and tea time

Een origineel en lekker cadeaupakket of relatiegeschenk met koffie en thee, mooi kado of leuk als relatiegeschenk! Een origineel en lekker cadeaupakket of relatiegeschenk met koffie en thee, mooi kado of leuk als relatiegeschenk!
Een origineel en lekker cadeaupakket of relatiegeschenk met koffie en thee, mooi kado of leuk als relatiegeschenk!Smaak Enzo cadeau pakketten

Coffee and tea time

Tja, drinken ze nou koffie of thee? Geen probleem, geef een combinatiegeschenk! Het beste en lekkerste uit beide werelden. Voor ieder wat wils. Dit koffie- en theepakket bevat alles voor een ontspannen drinkmoment, uiteraard verse koffie en theeën maar ook iets lekkers als chocolade en koekjes.

Uw geschenk bevat:
Geschenkbakje
Italiaanse Amarettini koekjes
50 gram losse seizoensthee
Zakje met amandel kaneel chocoboontjes
Rolletje theefilters voor losse thee
Chocolade bol
100 gram Espresso Classico Fair Trade koffie (snelfiltermaling)

Maak bij uw bestelling het pakket persoonlijk door een sticker naar keuze (hartelijk gefeliciteerd, zomaar, bedankt enz.) gratis toe te voegen, tevens passen wij de verpakking en de kleurstelling van de strik op de ontvanger aan. Een persoonlijk geschreven kaartje? Geen probleem, u typt de tekst en wij schrijven het netjes op uw gekozen kaartje.

Wij maken het in orde; Succes gegarandeerd!

Al onze pakketten zijn ruime tijd houdbaar; lees de bijlage voor de bewaaradviezen.

€ 12,80 (incl. BTW)

1. Kies aantal:* (minimale order: 5 stuks)

2. Kies een lint:*

3. Kies een sticker:*

4. Kies een kaartje (meerprijs: € 0,95)

* = keuze verplicht
Bijlages bij Coffee and tea time: