Enjoy coffee

De woorden beterschap, sterkte, gefeliciteerd of succes, krijgen pas echt betekenis met een pakket of geschenk van SmaakEnzo.nl. Originele cadeaupakketten en relatiegeschenken voor alle (feest) gelegenheden en redenen. De woorden beterschap, sterkte, gefeliciteerd of succes, krijgen pas echt betekenis met een pakket of geschenk van SmaakEnzo.nl. Originele cadeaupakketten en relatiegeschenken voor alle (feest) gelegenheden en redenen.
De woorden beterschap, sterkte, gefeliciteerd of succes, krijgen pas echt betekenis met een pakket of geschenk van SmaakEnzo.nl. Originele cadeaupakketten en relatiegeschenken voor alle (feest) gelegenheden en redenen.Smaak Enzo cadeau pakketten

Enjoy coffee

Een heerlijk vers kopje koffie met een lekker koekje of snoepje. Wie geniet daar nou niet van? Juist, niemand! Dit koffiepakket bevat alles voor een kwaliteits koffiemoment, uiteraard verse koffie maar ook iets lekkers als nougat, frisse mint kussentjes en koffiewafeltjes. Om de koffie nog specialer te maken hebben we een siroop toegevoegd.

Uw geschenk bevat:
Rieten mand
2x nougat blokje
100 gram Espresso Classico BIO / EKO koffie (snelfiltermaling)
Zakje mint kussentjes
Koffiewafels
2 Chocolade bollen
100 gram Caffè Gusto Fair Trade koffie (snelfiltermaling)
Madanga chocobar
Zakje Haagse hopjes
Café Ok! Amaretto siroop

Maak bij uw bestelling het pakket persoonlijk door een sticker naar keuze (hartelijk gefeliciteerd, zomaar, bedankt enz.) gratis toe te voegen, tevens passen wij de verpakking en de kleurstelling van de strik op de ontvanger aan. Een persoonlijk geschreven kaartje? Geen probleem, u typt de tekst en wij schrijven het netjes op uw gekozen kaartje.

Wij maken het in orde; Succes gegarandeerd!

Al onze pakketten zijn ruime tijd houdbaar; lees de bijlage voor de bewaaradviezen.

€ 18,37 (incl. BTW)

1. Kies aantal:* (minimale order: 2 stuks)

2. Kies een lint:*

3. Kies een sticker:*

4. Kies een kaartje (meerprijs: € 0,95)

* = keuze verplicht
Bijlages bij Enjoy coffee: