Thee Moment

Droom weg met dit prachtige thee cadeaupakket: Thee Moment. Een origineel en lekker cadeau voor de echte thee liefhebber. Droom weg met dit prachtige thee cadeaupakket: Thee Moment. Een origineel en lekker cadeau voor de echte thee liefhebber. Droom weg met dit prachtige thee cadeaupakket: Thee Moment. Een origineel en lekker cadeau voor de echte thee liefhebber. Droom weg met dit prachtige thee cadeaupakket: Thee Moment. Een origineel en lekker cadeau voor de echte thee liefhebber.
Droom weg met dit prachtige thee cadeaupakket: Thee Moment. Een origineel en lekker cadeau voor de echte thee liefhebber.Smaak Enzo cadeau pakketten

Thee Moment

Een prachtig theepakket, met werkelijk alles wat een theeliefhebber zich wensen kan. Naast 2 mooie theeblikjes, bevat dit pakket alles voor één of meerdere theemomenten. Ambachtelijke UTZ gecertificeerde bonbons, koekjes, vanillelfudge en kaneelstokjes maken het geschenk compleet. Een feest om te krijgen!

Uw geschenk bevat:
Grote, multifuntionele rieten schaal
Pakje Mr. Jones thee
2 mooie zilverkleurige theeblikjes
Ambachtelijke kletskoppen
Kaneelstokjes
Losse theefilters
2 zakjes losse thee
Boterzachte fudge vanille
Kandijstokjes (2 stuks)
Ambachtelijke chocoladereep
Jacob Hooy sterrenmix
2 Teabag holders met de opdruk "Celebrate the Day"
250 gr. ambachtelijke kwaliteits bonbons
2 chocobollen
2 heerlijke stukjes fudge

Maak bij uw bestelling het geschenk persoonlijk door een sticker naar keuze gratis toe te voegen, tevens passen wij de verpakking en de kleurstelling van de strik op de ontvanger aan. Een persoonlijk geschreven kaartje? Geen probleem, u typt de tekst en wij schrijven het netjes op uw gekozen kaartje.

Wij maken het in orde; Succes gegarandeerd!

€ 53,31 (incl. BTW)

1. Kies aantal:*

2. Kies een lint:*

3. Kies een sticker:*

4. Kies een kaartje (meerprijs: € 0,95)

Momenteel niet leverbaar.

* = keuze verplicht