Leuk schaaltje met heerlijke chocolade

Leuk als relatiegeschenk, bedankje of originele give away. Chocolade en bonbons als geschenk of traktatie op een leuk, wit stenen schaaltje. Leuk als relatiegeschenk, bedankje of originele give away. Chocolade en bonbons als geschenk of traktatie op een leuk, wit stenen schaaltje.
Leuk als relatiegeschenk, bedankje of originele give away. Chocolade en bonbons als geschenk of traktatie op een leuk, wit stenen schaaltje.Smaak Enzo cadeau pakketten

Leuk schaaltje met heerlijke chocolade

Dit leuke stenen schaaltje in de kleur wit past in ieder interieur en zal door iedereen nog lang en vaak gebruikt worden. De afmeting is 14 bij 14 centimeter. Gevuld met heerlijke ambachtelijke Albèrt bonbons, smeuïge chocolade en zachte kokosstaafjes.

Maak bij uw bestelling het geschenk persoonlijk door een sticker naar keuze gratis toe te voegen, tevens passen wij de verpakking en de kleurstelling van de strik op de ontvanger aan. Een persoonlijk geschreven kaartje? Geen probleem, u typt de tekst en wij schrijven het netjes op uw gekozen kaartje.

Wij maken het in orde; Succes gegarandeerd!

Al onze geschenken zijn ruime tijd houdbaar; lees de bijlage voor de bewaaradviezen.

€ 9,12 (incl. BTW)

1. Kies aantal:* (minimale order: 10 stuks)

2. Kies een lint:*

3. Kies een sticker:*

4. Kies een kaartje (meerprijs: € 0,95)

* = keuze verplicht
Bijlages bij Leuk schaaltje met heerlijke chocolade: